Meer dan 20 jaar ervaring:

Als schrijnwerker / meubelmaker kunnen wij uiteenlopende projecten voor uw interieur realiseren. Het maken van dressings, ingemaakte kasten en andere maatwerk kasten behoort tot de lange lijst van mogelijkheden. Bij Sam Depelchin kan u rekenen op meer dan 20 jaar ervaring met een specialisatie in kasten, ramen en deuren.

Ontwerp tot realisatie:

Niet alleen het fijne schrijnwerk krijgt zijn aandacht. Ook wanden, plafonds en de inrichting van ruimtes met stijlmuren van bijvoorbeeld zolders is mogelijk. Door uw leefruimte te voorzien van een TV -wand of meubel, met al dan niet ingebouwde kachel, tover je je woning razendsnel om. Wij staan je hiervoor graag bij met ons advies en ervaring.

Bij ons kan u tevens terecht voor de creatie van Outdoor Living, zoals uw terras, afsluitwand / keerwand of overkappingen van terrassen en carports…Bij al die realisaties gaan wij steeds uit van een bijzondere aandacht voor de verlangens van elke klant in zijn keuze van interieur of stijl, uitvoering en budget.

Service:

Als klant kan u rekenen op een uitstekende service, stiptheid, punctueel en zeer hoge kwaliteit! Het luisteren naar de klant en het verwerken van die informatie tot een concreet ontwerp is voor Sam Depelchin belangrijk. De keuze van de klant komt op de eerste plaats!
Sam Depelchin maakt steeds gebruik van duurzame en kwalitatieve materialen van bekende partners.

Wenst u meer informatie, neem dan gerust contact op met ons via onze contactpagina.